Maak de wielrenner in u los

Het kopen van een racefiets vraagt om veel aandacht. Uw zitpositie, de gebruikte materialen, de afwerking en de duurzaamheid kunnen het verschil maken tussen winnen of verliezen. Maar ook de recreatieve wielrenner doet er goed aan zich eerst goed te informeren alvorens hij of zij tot een aankoop overgaat.

Van start tot finish

Veel wielrenners zullen het beamen: je stalen ros is je liefste bezit. Of uw lievelingsfiets nu van staal, aluminium of carbon is, wij begrijpen als geen ander dat de aankoop van een racefiets niet alleen een kwestie van verstand is. Ons ruime assortiment biedt u de mogelijkheid om in alle rust te bekijken welke soort fiets het beste past bij uw rijstijl.

Ook voor accesoires ben je bij ons aan het juiste adres. Pompen, bidons en houders, spatborden, verlichting, triathlonsturen, reservebinnenbanden, bandenlichters, kettingpons met missing links, helmen en kleding; we hebben alles op voorraad.

Als officieel merkdealer

hebben we een breed aanbod aan racefietsen. Klik op een van de onderstaande merken om de meest courante modellen te bekijken.