Met een beetje hulp van A naar B

Dankzij ons aanbod elektrische fietsen (e-bikes) komt u nooit kracht te kort. Wilt u enkel met trapondersteuning fietsen of rijdt u liever volledig elektrisch? Kom gerust eens langs en ontdek wat het beste bij u past.

Alles elektrisch: Pegasus Napoli

Dankzij de Shimano Steps aandrijving beschik je met de Pegasus Napoli over een e-bike met een soepele, lichte aandrijving die een vloeiende ondersteuning geeft. Met deze fiets kun je niet alleen elektrisch fietsen, maar dankzij Di2 ook elektrisch schakelen! Naast dat dit het gemak en comfort vergroot, heeft het ook een aantal andere voordelen. Doordat gedurende korte tijd het vermogen van de motor wordt verlaagd tijdens het schakelen, verloopt de overgang van de ene naar de andere versnelling opvallend soepel. Daarnaast wordt de belasting op de onderdelen fors verminderd; Zo heb je véél langer plezier van je elektrische fiets!

De e-bike is zeer compleet uitgerust met LED verlichting, Magura hydraulische velgremmen, een Lookin gelzadel en Continental E-contact banden. Veel fiets voor weinig geld dus, en uit dezelfde Duitse stal als veelvuldig testwinnaars en voorgangers Ravenna en Siena. Kom snel langs en probeer ‘m uit!

Sportief: Koga E-Inspire

Koga e-bikes kosten misschien wat meer, maar ze zijn absoluut niet duur. Waarom niet? Omdat je gigantisch veel waar voor je geld krijgt. Neem nou de E-Inspire.  Dankzij de krachtige en betrouwbare trapondersteuning van de Bosch Active Line technologie is de E-Inspire een geweldig sportieve fiets. De E-Inspire heeft een uniek ontwerp waarbij middenmotor, achterdrager, kabels en balhoofdset prachtig geïntegreerd zijn in het frame. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een ideale gewichtsverdeling.

Het Bosch Intuvia display geeft alle informatie duidelijk weer, en de bediening zit direct naast het handvat. Je rijdt als een veertje over de weg dankzij de luxe en comfortabele KOGA Feathershock voorvorkvering. De e-bike is afgemonteerd met kwalitatief hoogwaardige Shimano Deore LX onderdelen en tien versnellingen, zodat je altijd het juiste verzet voorhanden hebt. De betrouwbare en krachtige Magura hydraulische velgremmen zorgen ervoor dat je binnen een oogwenk stilstaat, en de Busch & Müller koplamp met dag- en standlichtfunctie verhoogt niet alleen je zicht in het donker, maar ook je zichtbaarheid; minstens zo belangrijk.

Alles erop en eraan: Koga E-tour

Een heerlijke fiets van Nederlandse makelij met een puntgave afwerking. De Koga E-tour met een zeer comfortabel karakter dankzij het supersterke lichtgewicht frame. Dankzij de kabelgeleiding door het frame en een speciale onderbuis voor de geïntegreerde, uitneembare accu heeft de e-bike een ‘clean design’, zonder uitsteeksels die het contour van de e-bike breken.

Je kunt verschillende accu’s kiezen, voor het geval je een groter bereik wilt. De geïntegreerde accu maakt dat de fiets niet direct herkenbaar is als E-bike. Maar nog belangrijker is dat dit een perfecte gewichtsverdeling en een goed gebalanceerd rijgedrag tot gevolg heeft. Daarnaast is de accu eenvoudig uitneembaar, bijvoorbeeld om op te laden.

De geruisloze ION motor in het achterwiel zorgt voor een krachtige en soepele trapondersteuning in alle omstandigheden. Daarnaast is de e-bike zeer volledig uitgerust, dus je bent werkelijk van alle gemakken voorzien tijdens het touren!

Officieel merkdealer

We leveren en onderhouden veel modellen van de meest gerenommeerde merken. Klik op één van de onderstaande merken om de meest courante modellen te bekijken.